Εδώ θα βρείτε όλα τα πιο νέα μοντέλα των PIAGGIO,  VESPA και GILLERA. Όλα τα τα νέα μοντέλα διατίθονται από την εταιρεία μας για test ride.

Μετά από σχεδόν μια δεκαετία γεμάτη επιτυχίες, το Piaggio Beverly ανανεώνεται πλήρως σε στυλ και τεχνολογία: το νέο Beverly έχει μια κομψή, μοναδική εμφάνιση και προσφέρει ασφάλεια και επιδόσεις, αντάξιες του μοντέλου που έχει κυριαρχήσει στην αγορά των σκούτερ την πρώτη δεκαετία της χιλιετίας.

Το Beverly Police αποτελεί μια ειδική έκδοση, που δημιουργήθηκε από την Piaggio, σε συνεργασία με τη μάρκα Police, σύμβολο του μητροπολιτικού στυλ.

Το μοντέρνο και επιθετικό στυλ Police ταιριάζει απόλυτα στο Beverly, τη ναυαρχίδα στην κατηγορία μεγάλων τροχών, με μια "total black" όψη, χάρη στο μαύρο ματ χρώμα του οχήματος, τη μαύρη σέλα με διπλή γαλάζια ραφή, τα φινιρίσματα σε μαύρο γυαλιστερό και τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες όπως οι καθρέπτες με κρύσταλλο γαλάζιας απόχρωσης, το πλαίσιο του κεντρικού προβολέα και του πίνακα οργάνων.

Ένας δυνατός κινητήρας και ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό πλαίσιο αποτελούν τα βασικά στοιχεία που καθιστούν το Beverly ιδανικό σκούτερ τόσο για να αποφύγεις την κυκλοφοριακή συμφόρηση της πόλης, όσο και για μετακινήσεις σε μεγαλύτερες αποστάσεις με πλήρη άνεση, μόνος ή με συνεπιβάτη.

Το προηγμένο σύστημα ABS/ASR, τώρα στον στάνταρντ εξοπλισμό, είναι έτοιμο να επέμβει σε κάθε τύπο οδοστρώματος, καθιστώντας το σκούτερ ακόμη πιο ασφαλές.

Το Beverly παρέχει ακόμη περισσότερη λειτουργικότητα χάρη στη θύρα USB, η οποία βρίσκεται στο εσωτερικό της ποδιάς και στο σύστημα Bike Finder, σύστημα ταχείας αναγνώρισης και εντοπισμού του οχήματος μέσω της ενεργοποίησης των φλας.

Σπορ γραμμή για την πιο πρόσφατη έκδοση S του Beverly 300, που ξεχωρίζει με μια σειρά από χρώματα ακόμη πιο επιθετικά και με νέα φινιρίσματα σε γκρι χρώμα.

Γεννήθηκε ως ένα παραγματικά ιταλικό προϊόν. Η Primavera ουσιαστικά καθιέρωσε την Vespa ως παγκόσμιο φαινόμενο.Αποτελεί παγκόσμιο σύμβολο στυλ και ελευθερίας. Είναι ένα δίτροχο μυθικό, στιβαρό, ευκολο-οδήγητο με χρώματα και λεπτομέρειες που συμβαδίζουν με τις διεθνείς τάσεις της μόδας. Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί σέβεται το περιβάλλον. Είναι ιδανική για γρήγορες και συχνές μετακινήσεις στην πόλη.

Η Primavera επιστρέφει με σχεδίαση βγαλμένη από το μέλλον, με προηγμένες αεροδυναμικές γραμμές που παραπέμπουν στην αποκλειστική εικόνα της Vespa 946.